Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Βιομηχανικές τέμνουσες λεπίδες με το επίστρωμα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-28-85599556
Επαφή τώρα

Βιομηχανικές τέμνουσες λεπίδες με το επίστρωμα

2022-02-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Βιομηχανικές τέμνουσες λεπίδες με το επίστρωμα

Το εργαλείο επιστρώματος προετοιμάζεται με την επένδυση ενός λεπτού στρώματος της πυρίμαχης ένωσης μετάλλων ή αμέταλλων με την καλή αντοχή (επίσης μπορεί να ντυθεί στις εξαιρετικά-σκληρές υλικές λεπίδες όπως κεραμικός, το διαμάντι και το κυβικό νιτρίδιο βορίου) στην επιφάνεια του υποστρώματος χάλυβα καρβιδίου ή υψηλής ταχύτητας βολφραμίου (HSS) με την καλές δύναμη και την ανθεκτικότητα με τη μέθοδο απόθεσης ατμού. Το επίστρωμα ενεργεί ως χημικό και θερμικό εμπόδιο, που μειώνει τη διάχυση και τη χημική αντίδραση μεταξύ του εργαλείου και του κομματιού προς κατεργασία, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την ένδυση της μήτρας. Το εργαλείο επιστρώματος έχει την υψηλή σκληρότητα επιφάνειας, την καλή αντοχή, τις σταθερές χημικές ιδιότητες, την αντίσταση θερμότητας και την αντίσταση οξείδωσης, μικρός συντελεστής τριβής και τα χαμηλά χαρακτηριστικά θερμικής αγωγιμότητας, που κόβουν από τη χωρίς επίστρωση ζωή εργαλείων αυξανόμενη 3~5 φορές περισσότερο από, βελτιώνουν την τέμνουσα ταχύτητα 20%~70%, βελτιώνουν την ακρίβεια επεξεργασίας που 0.5~1 επίπεδο, μειώνει το κόστος 20%~50% κατανάλωσης εργαλείων.

 

παρούσα κατάσταση

Τα ντυμένα τέμνοντα εργαλεία έχουν γίνει το σύμβολο των σύγχρονων τεμνόντων εργαλείων, στο εργαλείο που χρησιμοποιείται περισσότερο από σε 50%. Τα διάφορα τέμνοντα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο επεξεργαμένος στη μηχανή, συμπεριλαμβανομένης της στροφής του εργαλείου, τρυπώντας εργαλείο, τρυπάνι, γλύφανο, σούβλα, βρύση, χτένα νημάτων, κυλώντας κεφάλι, κόπτης άλεσης, που διαμορφώνει το εργαλείο, hob εργαλείων και το διαμορφωτή εργαλείων, κ.λπ., μπορούν να ντυθούν για να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

 

υλικό επιστρώματος

Το υλικό επιστρώματος δεν πρέπει να έχει την υψηλή σκληρότητα, την καλή αντοχή, τη σταθερή χημική ιδιότητα, καμία χημική αντίδραση με το υλικό κομματιών προς κατεργασία, την αντίσταση θερμότητας και την αντίσταση οξείδωσης, το χαμηλό συντελεστή τριβής, και τη στερεά προσκόλληση με τη μήτρα και άλλες απαιτήσεις. Προφανώς, ένα ενιαίο υλικό επιστρώματος είναι δύσκολο να καλυφθεί τις ανωτέρω απαιτήσεις. Επομένως, τα σκληρά υλικά επιστρώματος έχουν ντυθεί μόνο με έναν ενιαίο σπασμό, κασσίτερος, Al2O3 καταρχάς, στην ανάπτυξη των με παχιά μεμβράνη, σύνθετων και πολλαπλάσιων επιστρωμάτων σε ένα νέο στάδιο. Το πρόσφατα αναπτυγμένο TiCN, TiAlN, πολυστρωματικά, ultra-thin, εξαιρετικά-πολυστρωματικά επιστρώματα TiAlN συνδυάζεται με το σπασμό, τον κασσίτερο, Al2O3 και άλλα επιστρώματα, και η νέα αντιπλαστική μήτρα παραμόρφωσης έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο στη βελτίωση της ανθεκτικότητας των επιστρωμάτων, η συνδέοντας δύναμη μεταξύ των επιστρωμάτων και των υποστρωμάτων, και τη βελτίωση της αντοχής των επιστρωμάτων. Την τεχνολογία της ταινίας διαμαντιών επιστρώματος στη μήτρα καρβιδίου έχουν σπάσει κατευθείαν και η απόδοση του τέμνοντος εργαλείου έχει βελτιωθεί περιεκτικά.

 

Ο κασσίτερος είναι το ωριμότερο και ευρέως χρησιμοποιημένο σκληρό υλικό επιστρώματος, αλλά η συνδέοντας δύναμη μεταξύ του κασσίτερου και της μήτρας δεν είναι τόσο καλή όσο το επίστρωμα σπασμός, το επίστρωμα είναι εύκολο να ξεφλουδιστεί μακριά, και η σκληρότητα δεν είναι τόσο υψηλή όσο ο σπασμός, και η ταινία είναι εύκολο να οξειδωθεί και να αφαιρεθεί πότε η τέμνουσα θερμοκρασία είναι υψηλότερη. Το επίστρωμα σπασμού έχει την υψηλή σκληρότητα και την αντοχή, αντίσταση οξείδωσης, αλλά την εύθραυστη, αντίσταση αντίκτυπού του. Το TiCN έχει τα πλεονεκτήματα του σπασμού και του κασσίτερου. Μπορεί να ελέγξει τις ιδιότητες TiCN με συνεχώς να αλλάξει τη σύνθεση του Γ και του Ν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιστρώματος, και να διαμορφώσει μια πολυστρωματική δομή των διαφορετικών συστατικών, τα οποία μπορούν να μειώσουν την εσωτερική πίεση του επιστρώματος, να βελτιώσουν την ανθεκτικότητα, να αυξήσουν το πάχος του επιστρώματος, να αποτρέψουν την επέκταση των ρωγμών, και να μειώσουν το σπάσιμο ακρών. Βασισμένο το στο TiCN επίστρωμα είναι κατάλληλο για το συνηθισμένο χάλυβα, το χάλυβα κραμάτων, το ανοξείδωτο και το wear-resistant χυτοσίδηρο, και το υλικό ποσοστό αφαίρεσης μπορεί να αυξηθεί από 2~3 φορές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βιομηχανικές τέμνουσες λεπίδες με το επίστρωμα  0

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τέμνουσες λεπίδες χαρτονιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ztferre.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.