Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Νέο απόδοση-βελτιωμένο σχέδιο τύμπανο αναρρόφησης Protos Hauni
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-28-85599556
Επαφή τώρα

Νέο απόδοση-βελτιωμένο σχέδιο τύμπανο αναρρόφησης Protos Hauni

2021-03-10

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Νέο απόδοση-βελτιωμένο σχέδιο τύμπανο αναρρόφησης Protos Hauni

Απόδοση-βελτιωμένη σειρά Protos που κάνει τις γραμμές

Το τοποθετώντας αιχμή τύμπανο με το τέμνον μαχαίρι που χωρίζεται από τα πιάτα αναρρόφησης, μαχαίρια που χωρίζονται από τα πιάτα αναρρόφησης παρατείνει την οικονομικά ενεργή ζωή 4 φορές σε μακρύτερο!

 

 

Για τα περισσότερα τύμπανα αναρρόφησης (με τα τέμνοντα μαχαίρια) στην αγορά, τα μαχαίρια συνδυάζονται με τα πιάτα αναρρόφησης. Στη διαδικασία παραγωγής, χρειάζεστε να αποσυναρμολογήσετε το σύνολο έξω ομαλά. Η ανάγκη τυμπάνων να επισκευαστεί ή να ρίξει ακριβώς μακριά. Κανονικά, η οικονομικά ενεργή ζωή αυτού του είδους τυμπάνου είναι ακριβώς περίπου 4500 ώρες.

 

 

Το τοποθετώντας αιχμή τύμπανο με τα τέμνοντα μαχαίρια που χωρίστηκαν από τα πιάτα αναρρόφησης υιοθέτησε ένα νέο σχέδιο. Όπως παρουσιάζεται στην εικόνα, τα τέμνοντα μαχαίρια δεν συνδυάζονται με τα πιάτα αναρρόφησης άλλα, είναι χωρισμένα και εργαζόμενα δίπλα-δίπλα. (τα τέμνοντα μαχαίρια είναι τώρα αντιστρέψιμα και έχουν τέσσερις εξέχουσες θέσεις) το αλλαγμένο σχέδιο κάνει την εργασία πιάτων αναρρόφησης κάτω από έναν αποκλειστικό σκοπό (απορροφήστε το τοποθετώντας αιχμή έγγραφο), και δεν είναι πλέον εύκολο να σπαστεί. Το αντιστρέψιμο τέμνον μαχαίρι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τέσσερα ολοκαίνουργια μαχαίρια με να γυρίσει μια πλευρά επάνω μετά από άλλη όταν η πλευρά εργασίας παίρνει αμβλιά ή σπασίματα. Το τόσο αντιστρέψιμο τέμνον μαχαίρι έχει μια οικονομικά ενεργή ζωή τέσσερις φορές μακρύτερη (εφ' όσον appx. 18.000 ώρες) από το κανονικό μαχαίρι ένας-ακρών, και είναι κύριες επίσης μιας ακριβέστερης και λογικής τέμνουσας γωνίας. Και κατά συνέπεια, το κόστος ανταλλακτικών μειώνεται και η περίοδος mentainance επεκτείνεται.

 

 

Εύκολος σε Mentain και το σταύλο στην απόδοση

Για το νέο είδος τυμπάνου, δεν ειναι απαραίτητο να ξεσκίσετε ολόκληρο το τύμπανο όταν χρειάζεστε να αντικαταστήσετε τα αμβλιά μαχαίρια, και χρειάζεστε ακριβώς να εμφανιστείτε μια άλλη πλευρά της εξέχουσας θέσης και να επανεντοπίσετε έπειτα το μαχαίρι στο τύμπανο. Βοηθά να κοντύνει το στάση-χρόνο. Πώς το αγαθό που τοποθετείτε το μαχαίρι επάνω στο τύμπανο αποφασίζεται από την ακρίβεια του τυμπάνου και του μαχαιριού, και δεν ειναι απαραίτητο να ρυθμίσετε με την εξαιρετικά ειδική προσοχή ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε ειδικό εργαλείο που τελειώνει.

 

 

Στο νέο τύμπανο, το πιάτο αναρρόφησης αποτελείται από σύνθετο κεραμικό matererial, που μειώνει κατά ένα μεγάλο μέρος το βάρος του τυμπάνου, φωτίζει αποτελεσματικά το φορτίο στο εργαλείο και παρατείνει την οικονομικά ενεργή ζωή από το, κατά συνέπεια το εργαλείο μπορεί να εργαστεί ακριβώς.

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο απόδοση-βελτιωμένο σχέδιο τύμπανο αναρρόφησης Protos Hauni  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Νέο απόδοση-βελτιωμένο σχέδιο τύμπανο αναρρόφησης Protos Hauni  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τέμνουσες λεπίδες χαρτονιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ztferre.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.