Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Κυκλικό μαχαίρι για τον κατασκευαστή αχύρου Hauni
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-28-85599556
Επαφή τώρα

Κυκλικό μαχαίρι για τον κατασκευαστή αχύρου Hauni

2022-03-03

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Κυκλικό μαχαίρι για τον κατασκευαστή αχύρου Hauni

Το άχυρο εγγράφου που κόβει τα κυκλικά μαχαίρια χρησιμοποιείται στα μηχανήματα παραγωγής αχύρου εγγράφου. Οι κανονισμοί που περιορίζουν τα μιας χρήσης πλαστικά έχουν εκδοθεί από πολλές χώρες. Με να βουίξει των βιοδιασπάσιμων αχύρων ποτών εγγράφου, η ανάγκη για το άχυρο εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή και το άχυρο εγγράφου τις τέμνουσες λεπίδες αυξάνεται γρήγορα. Σε στενή συνεργασία με τους κατασκευαστές μηχανημάτων αχύρου εγγράφου και τα εργοστάσια παραγωγής αχύρου εγγράφου, καταλαβαίνουμε καλύτερα το ιδιαίτερο άχυρο εγγράφου χαρακτηριστικών που οι τέμνουσες λεπίδες πρέπει να έχουν, και να κρατήσουν στο απόθεμα τα ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένα μεγέθη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κυκλικό μαχαίρι για τον κατασκευαστή αχύρου Hauni  0

 

Άχυρο Hauni ο κατασκευαστής-κατασκευαστής αχύρου παγκόσμιου γρηγορότερος εγγράφου

 

Το HSM (κατασκευαστής αχύρου Hauni) παράγει τα οπτικά ελκυστικά άχυρα εγγράφου με μια έως τώρα ασύγκριτη ταχύτητα μέχρι 300 m/min. Το υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησής του εξασφαλίζει την άνω του μετρίου ποιότητα και μια αποτελεσματικότητα περισσότερων από 90 τοις εκατό (OEE). Με μια ταχύτητα 300 μ ανά λεπτό, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγάγετε μέχρι 1,8 το μήκος εκατομμύριο αχύρων @ 200mm κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τρεις-μετατόπισης.

 

Χαμηλότερο κόστος παραγωγής ανά άχυρο

 

Η κατανάλωση εγγράφου και κόλλας έχει βελτιστοποιηθεί από μέχρι 50% χάρι στη γραμμική διαδικασία παραγωγής δύο-στρώματος. Η αυτόματη τροφή εγγράφου καθώς επίσης και άλλα καινοτόμα πρότυπα αυτοματοποίησης επίσης σημαίνουν ότι η μηχανή απαιτεί μόνο έναν χειριστή. Ένα άτομο μπορεί ακόμη και να ενεργοποιήσει δύο γραμμές.

 

Τεχνολογία αποδεδειγμένη παγκόσμια

 

Για πέντε έτη τώρα, 30 μηχανές παρόμοιες με το HSM έχουν χρησιμοποιηθεί από τη διεθνή βιομηχανία καπνών για να παραγάγουν τα ειδικά φίλτρα. Η τεχνολογία, που καθιερώθηκε ήδη στην αγορά και που εξετάστηκε υπό τους πραγματικούς όρους, έχει προσαρμοστεί τώρα στα υψηλής ποιότητας άχυρα εγγράφου προϊόντων, με αυτόν τον τρόπο προσφέροντας μια πείρα-βασισμένη στον, γερή λύση για το μέλλον.

 

Τεχνικά οφέλη (κατασκευαστής)

  • Μέχρι 300 μέτρα/λεπτό για τη γρηγορότερη παραγωγή αχύρου εγγράφου
  • Μέχρι 90% της αποδοτικότητας
  • Μέχρι 50% λιγότερη κόλλα
  • Καμία ανάγκη των πρόσθετων πρόσθετων ουσιών ολίσθησης (φυτικά έλαια, κ.λπ.) και καμία πρόσθετη θερμική επεξεργασία να θεραπευτεί η κόλλα
  • Υψηλό επίπεδο της αυτοματοποίησης: λιγότερη δύναμη ατόμων που απαιτείται
  • Αυτόματες ανίχνευση & απόρριψη συναρμογών
  • 1 τύπος εγγράφου χρειάστηκε: σε απευθείας σύνδεση κοπή για να πάρει 2 στρώματα
  • Αλλαγή μήκους διαμέτρων σε 8h/1h
  • 24/7 υπηρεσία παγκόσμια

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Τέμνουσες λεπίδες χαρτονιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2020-2024 ztferre.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.